Kennismakingsactie

Voor iedereen die nog nooit een Rondenkaart heeft gehad hebben wij nu een speciale kennismakingsactie. Voor € 225,- speelt u 8 ronden van 9 holes op Golfbaan Delfland. 

Met deze kennismakingsactie kunt u op een voordelige manier de voordelen van een Delfland Rondenkaart leren kennen. Als de voordelen van een Rondenkaart u bevallen kunt u overstappen op een van onze reguliere Rondenkaarten. Deze Rondenkaarten zijn per ronde nog voordeliger.

Voordelen en Voorwaarden

GEBRUIK
– Iedere ronde is voor 9-holes. Als u 18-holes speelt worden er 2 ronden afgeschreven. Uitzondering is de Par 3 Challenge Course (altijd 0.5 ronde per 9-holes) en Championship Course (zon- en feestdagen van 09.00 tot 15.00 uur: 1.25 per 9 holes)
– De Delfland Rondenkaart is strikt persoonlijk en worden voorzien van een foto
– Geen recht op restitutie in verband met baanonderhoud, wintergreens en slecht weer. 
– In geval van baansluiting door Coronamaatregelen na 1 november 2020 zal de looptijd van uw rondenkaart met de duur van de sluiting worden verlengd.
– Geldig op Championship Course en Par 3 Challenge Course
– 12 maanden geldig vanaf datum aankoop
– Neem maximaal 5 ronden mee naar een nieuwe kaart, mits binnen 1 maand na verlopen oude kaart aangekocht

VOORDELIG DEELNEMEN AAN WEDSTRIJDEN 
– Voor deelname aan wedstrijden, kunt u vaak de verschuldigde greenfee voldoen met uw Delfland Rondenkaart. Aanvullend betaalt u dan, indien van toepassing, alleen nog de wedstrijdbijdrage.

TIME OUT 
– Bij langdurig (minimaal 3 maanden) aaneengesloten ziekte/ongeval/blessure kan tegen € 75 administratiekosten een bestaande Rondenkaart op een andere persoon worden gezet met behoud van looptijd/einddatum. Een andere mogelijkheid is de originele looptijd van een Rondenkaart met de duur van het aaneengesloten medisch ongemak verlengen. 
– Bent u in financiële problemen gekomen, neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan samen naar een passende oplossing.
Meer informatie of aanvraag indienen? Mail ons!

OVERIGE BEPALINGEN  
– Alleen geldig als u nog nooit een Delfland Rondenkaart heeft gehad
– De Delfland Rondenkaart is geldig in combinatie met regen- en/of onweersvouchers
Reguliere annulerings- en reserveringsregels van toepassing
– Het doorverkopen/verhuren/aan anderen ter beschikking stellen van de Delfland Rondenkaart is niet toegestaan. De Rondenkaart wordt, bij constatering, direct geblokkeerd en de tegoeden/Ronden komen te vervallen
– Niet inwisselbaar tegen contanten
– Wij behouden ons het recht voor de tarieven op ieder moment te wijzigen. De tarieven voor opwaarderen op moment van aankoop blijven echter geldig gedurende de looptijd van 12 maanden

Aanvragen Kennismakingsactie

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Zie NGF-pas.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Graag een kopie van uw NGF pas uploaden. Mag ook een foto zijn gemaakt met een telefoon of tablet.
  • € 0,00