Jeugdgolf is fun

Jeugdgolf op Delfland is fun!

Het golfjaar 2019 is van start! Ben jij ook (weer) van de partij? Het wordt een heel leuk jaar boordevol leuke groepslessen, wedstrijden, jeugdcompetitie en natuurlijk onze jaarlijkse Jeugddag in juni. Kortom voor iedere leeftijd en ieder niveau veel golfplezier.

Dit jaar gaat het weer om fun, spelenderwijs en met elkaar beter leren golfen maar het vooral het gezellig hebben met elkaar. Jullie golfprofessionals gaan je leren hoe je de bal mooi recht en ver kan slaan, de bal met een mooie boog kan chippen en pitchen en uiteraard komen bunkers en mooie lange putts maken ook aan bod. Door hele leuke oefeningen en spelletjes die wij jullie gaan geven ga je je techniek verbeteren. Daarna gaan we al het geleerde op de baan in praktijk brengen.

Het lesprogramma (maart – december) zal dit jaar bestaan uit 20 golflessen en 6 wedstrijden op de Par 3 Challenge Course en/of op de Championship Course. De jeugdlessen zijn op woensdag,vrijdag,en in het weekend.

De groepen zullen ingedeeld worden op leeftijd en niveau. Met maximaal 8 kinderen in de groep houden wij alles overzichtelijk en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Enthousiast geworden om golfles op Delfland te volgen? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier.

Voor het allerleukste golf moet je toch écht op Golfbaan Delfland zijn!

Met sportieve groet, René van Wingerden (Jeugdcoördinator)


Mail René

  • Geef hier aan welke lesdag en welke tijd het beste uit komt. Wij houden hier zo veel mogelijk rekening mee.
  • Geldig van maandag t/m zondag (hele dag)
  • Geldig van maandag t/m vrijdag (hele dag) en zaterdag/zondag & nationale feestdagen na 13 uur. 4-ballen alleen toegestaan mits gezamenlijke Handicap < 100 is
  • € 0,00