Zomeravondcup: vrijdag 9 juni

Inschrijven Zomeravondcup 9 juni 2017

Na de eerste succesvolle Zomeravondcup op vrijdag 12 mei, staat de 2e wedstrijd van vier gepland op vrijdag 9 juni. Iedere golfer met minimaal handicap 54 is welkom. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en ben je in het bezit van minimaal handicap 36? Schrijf je dan samen met een betalende ouder/begeleider in!

De wedstrijd is QUALIFYING (mits de baan het toelaat) en om de vaart er goed in te houden wordt er tijdens de tweede wedstrijd vanaf 18:00 uur tegelijk op de rode en gele lus gestart. Om het voor iedere golfer aantrekkelijk te houden om deel te nemen, gaat er in drie handicap categorieën gespeeld worden, te weten 0 t/m 18.9, 19 t/m 36 en 37 t/m 54.

Inschrijvingen gesloten!

Startlijst

De Zomeravondcup wordt gespeeld over vier wedstrijden. Tijdens iedere wedstrijd zijn er leuke prijzen te winnen voor de winnaars in drie verschillende handicapcategorieën. Speelt u minimaal drie van de vier wedstrijden mee, dan maakt u kans om overall winnaar te worden.

Lid van een andere golfbaan? Van harte welkom, iedereen kan deelnemen aan de gezellige wedstrijden van Golfbaan Delfland.

Geen nieuws over onze Maandwedstrijden meer missen? Like de speciale Facebook-pagina! Tijdens de maandwedstrijden rijdt er minimaal 1 referee door de baan en worden de NGFregels gehanteerd.

golftas