Update Baanrenovatie 2017

Vanaf maandag 20 maart wordt begonnen aan het groot onderhoud op de rode lus. Meer informatie leest u hieronder of op het Informatiebord in de Brasserie.

UPDATE WOENSDAG 14 JUNI: (onder voorbehoud van weersverwachting & andere onvoorziene omstandigheden). De rode lus is in principe klaar, er kan echter nog wat hinder zijn. Er kan weer vanaf de reguliere tees naar de green geslagen worden. Houd rekening met extra GUR-plekken en sproeiers om het jonge, ingezaaide gras te laten groeien. Er wordt momenteel gewerkt op de gele lus. U kunt hier dus overlast verwachten.Als tegemoetkoming voor de mogelijke overlast, krijgt u TIJDELIJK € 5 korting op de rode en bedraagt de greenfee voor de gele lus TIJDELIJK  € 15! (ook geldig voor 18-holes & niet geldig i.c.m. andere acties/arrangenten en kortingen).

Houd de website in de gaten van de laatste status qua renovatie en prijsstelling. Wij houden ons het recht voor deze tussentijds aan te passen. Ondertussen proberen wij de overlast zo gering mogelijk te houden om u optimaal te laten genieten van uw golfronde. Wij rekenen op uw begrip & wensen u veel speelplezier!

Ook via de baanstatus houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Baanrenovatie 2017