Flightscope & SAM Puttlab

De beste golfers ter wereld werken er al mee, maar met het grootste gemak worden ze ingezet tijdens de training van beginnende golfers.

Waar we het over hebben? De geavanceerde en computergestuurde trainingssystemen FlightScope X2 en SAM Puttlab.

Het goede nieuws: u kunt tijdens uw lessen van Golfacademy Delfland zélf gebruik maken van deze geweldige hulpmiddelen.

Met de FlightScope X2 en SAM Puttlab krijgt u optimaal inzicht in uw swing- en puttechnieken én hoeft u nooit meer te twijfelen aan de juiste analyse.

Waar het de swing betreft, maakt uw pro tijdens een training gebruik van de FlightScope X2.
Deze geeft via een radar-dopplersysteem overzichtelijk diverse data, de zwaaibaan van de swing en balvluchten weer. Door op deze manier les te krijgen, krijgt u beter inzicht in waarom en hoe u een bepaalde balvlucht slaat en hoe u deze kan optimaliseren.
Daarnaast biedt de FlightScope X2 diverse trainingsoefeningen om zo de tips van de pro onder druk uit te voeren.

Het Sam Puttlab is het meest geavanceerde putt computerprogramma dat er op dit moment beschikbaar is. Het programma brengt diverse punten in en van de swing en putterhoofd in kaart, zodat samen met de golfprofessional  en fitter de inconsistentie van de puttingstroke bepaald kan worden.
Natuurlijk kan het ook aan de putter liggen, maar dit wordt duidelijk na een puttingsessie met de Puttlab. De golfprofessional zal op basis van de puttingsessie met de Puttlab oefeningen meegeven om uw puttingstroke beter te gaan beheersen en minder puts te maken.

Door het gebruik van deze nieuwe trainingsmiddelen én door de goede samenwerking van onze golfprofessionals en fitters, biedt Golfbaan Delfland een unieke service, waarmee u maximaal rendement uit uw kwaliteiten en materialen kan halen.
Alle data uit de systemen komen namelijk  direct terecht bij onze fitters, die zo altijd een uitstekend overzicht hebben van uw gemiddelden.

Bij aanschaf van materiaal nemen we 1 zo nodig 2 uur de tijd voor iedere fitting om tot een optimaal advies te komen. De data uit de fittingen wordt uitgebreid met u besproken en opgeslagen.
Omdat fitting altijd een momentopname blijft, raden wij u wel aan om regelmatig les te blijven nemen met de FlightScope X2 en de SAM Puttlab.

Maak tijdens uw golfles gebruik van de Flightscope of SAM Putlabb en krijg een nog beter inzicht in uw golfswing.

De kosten voor het gebruik van deze systemen tijdens uw golfles bedragen € 15,- per les. (de kosten van de golfles komen hier nog bij)

Flightscope & SAM Putlab