Glow in the Dark Golf: zaterdag 28 oktober 2017

Glow in the Dark Golf bij Golfbaan Delfland

Een unieke ervaring voor jong en oud bij Golfbaan Delfland……. Glow in the Dark Golf….wat een succes was het in januari! Daar moet natuurlijk een vervolg op komen. Op zaterdag 28 oktober wordt er weer een Glow in the Dark fun wedstrijd met als thema Halloween georganiseerd bij Golfbaan Delfland.

Om 20:30 uur wordt er middels een shotgun gestart voor 9 holes Glow in the Dark Golf met lichtgevende golfballen en een deels verlichte Championship Course. Het wordt een echte fun wedstrijd voor jong en oud waarbij je zelf jouw team (max. vier personen met minimaal NGF-baanpermissie) mag samenstellen. Uiteraard kan er ook individueel, met twee personen of drie personen worden ingeschreven. Let er wel op dat de flights worden aangevuld tot vier personen.

Het thema van de Glow in the Dark fun wedstrijd is halloween en natuurlijk hebben wij een prijs voor de persoon in de origineelste halloween outfit.

Verlichting mag meegenomen worden, maar bijschijnen tijdens het slaan en putten is niet toegestaan!

Iedere golfer vanaf 10 jaar (tot 16 jaar met meespelende begeleiding) is van harte welkom om deel te nemen aan de Glow in the Dark fun wedstrijd. Natuurlijk zorgen wij weer voor een lekker warm drankje en hapje. Kosten voor deelname bedragen € 35 p.p. en op de dag zelf dient er €10,- borg betaalt te worden voor de golfballen oplader per flight(retour bij inlevering). 

Wij rekenen weer op een grote opkomst en gaan er samen een feestje van maken in het donker!*

Via onderstaand formulier kan er tot en met woensdag  25 oktober 16:00 uur worden ingeschreven . Glowtastisch dat je (weer) meedoet.

*in geval de weergoden ons in de steek laten, houden wij ons het recht voor de wedstrijd te annuleren. In dit geval krijg je je geld terug!

Diner
Voorafgaand aan de Glow in the Dark Golf fun wedstrijd, serveren wij in onze gezellige Brasserie een speciale griezelschotel (gegrilde ribeye steak met geroosterde pompoen, hete bliksem en rode wijnsaus) voor maar € 14,95. Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te dineren. Reserveren is gewenst via horeca@delflandgolf.nl.