Garmin Approach Z80 (laserafstandsmeter met GPS)

Verkrijgbaar in onze Golfshop: Garmin Appraoch Z80: Laserafstandsmeter met GPS voor maar € 599!

 

De laserafstandsmeter met GPS voor golfen

  • Full-color 2D baanweergave is geïntegreerd in de zoeker voor meer dan 41.000 banen wereldwijd
  • Toont een gedetailleerde greenweergave in een 2D overlay met afstandsinformatie tot begin en einde van de green zodra u de vlag vastzet in uw vizier
  • Super nauwkeurige afstandsmetingen, vanaf 25 cm (10 inch) tot de vlag tot 320 meter (350 yards)
  • Beeldstabilisatie beperkt trillingen en maakt het gemakkelijker om de vlag te vinden en de afstand te meten
  • De functie PlaysLike afstand corrigeert afstanden op basis van glooiingen in de baan en kan worden in- of uitgeschakeld voor toernooien
  • Bekijk het spel op een andere manier
  • De Approach Z80 laserafstandmeter met GPS is de meest nauwkeurige laserafstandmeter die verkrijgbaar is. Dit toestel geeft u ook een nieuw perspectief op meer dan 41.000 banen wereldwijd. Als u door de zoeker kijkt, ziet u de afstandsweergave, aangevuld met een full-color 2D CourseView overlay voor de hole die u op dat moment speelt, met afstanden tot hindernissen en het begin en einde van de green. Wanneer u vervolgens de lasterafstandsmeter activeert, krijgt u de exacte afstanden tot op minder dan 25 cm (10 inch) nauwkeurig van de doelen waarop u richt. De Approach Z80 bepaalt automatisch welke hole u op dat moment speelt en geeft u de juiste baanlay-out en par-informatie.

De vlag vastzetten

Dankzij beeldstabilisatie kunt de vlag gemakkelijker vinden in uw vizier en de afstand meten. De slimme vlagzoeker zet automatisch de vlag van elke hole vast. Nadat de vlag is vastgezet, voegt de zoeker een gedetailleerde 2D weergave van de greenlay-out toe, plus afstanden tot het begin en einde van de green. Het beeld in de zoeker toont de hole 6 keer vergroot voor een duidelijke, heldere weergave, aangevuld met kaartoverlays die de lay-out van de hole laten zien.  

Hulp bij shots bergop en bergaf

De functie PlaysLike afstand past afstanden voor shots bergop en bergaf aan op basis van het hoogteverschil tussen de plek waar u staat en de gemarkeerde locatie op de kaart. Hierdoor kunt u veel gemakkelijker bepalen welke club u voor shots bergop en bergaf gaat gebruiken. En als u een toernooi speelt, kunt u PlaysLike afstand in- of uitschakelen. Er is zelfs een PinPointer functie die u de richting op de green toont bij blind shots.

Een overzicht van de situatie

Wanneer u de afstand tot een object meet, tekent de functie Laserafstandsboog een boog op de 2D baankaart op de afstand die de laser meet, zodat u een goed overzicht van de situatie hebt op die afstand.

Zelf ervaren? Nu te koop in de Golfshop!
Adviesverkoopprijs: € 599