Wedstrijdagenda

Team Golfbaan Delfland wenst alle deelnemers en organisaties alvast veel golfplezier met onderstaande wedstrijden.

Wedstrijdkalender 2019

 

Glow in the Dark Golf

Op zaterdag 26 oktober wordt er weer een Glow in the Dark funwedstrijd met als thema Halloweengeorganiseerd. Om 20:30 uur is er een shotgun start voor 9-holes Glow in the Dark Golf met lichtgevende golfballen en een deels verlichte Championship Course. Het wordt een echte fun wedstrijd voor jong en oud waarbij je zelf jouw team (max. vier personen met minimaal NGF-baanpermissie) mag samenstellen. Uiteraard kan er ook individueel, met twee personen of drie personen worden ingeschreven. 

Meer informatie en aanmelden 

55+ & 55+XL Toernooi - DE FINALE

Op maandag 28 oktober is de finale van het 55+XL-toernooi. Een Qualifying 9-holes wedstrijd op de Championship Course. Na afloop is er een gezamenlijke lunch met de prijsuitreiking en afsluiting van het 55+XL jaar 2019.

. Meld je nu snel aan en verzeker jezelf van een plekje op de startlijsten. 

Meld direct aan!

Par 3 Challenge

De laatste Par 3 Challenge van het jaar! Op zaterdag 9 november vanaf 09.00 uur. Altijd uitdagend en gezellig op de zaterdagochtend. Ook benieuwd wie de meeste Nearies zal slaan? 

Meer informatie en inschrijven

Wintercompetitie

Zijn jullie aangemeld voor de Delfland Wintercompetitie?* Schrijf dan nu in via onderstaand formulier voor de eerste wedstrijd op zondag 17 november 2019

 

Inschrijven Wintercompetitie 17 november

Ouder & Kind Toernooi

t/m

Kerst Toernooi

Hohoho….het populaire Kerst Toernooi (exclusief voor Golfacademy deelnemers) staat weer voor de deur en wordt dit jaar gehouden op dinsdag 10 en woensdag 11 december. Shotgun start om 13.00 uur. Er wordt gestreden over 9-holes op de Par 3 Challenge Course, aangevuld (zoals u van ons gewend bent) door ‘fun holes’ uitgezet door onze Head professional Helen Reid.

 

Meer informatie en inschrijven

Wintercompetitie