Zomeravondcup

Op 18 augustus 2017

Inschrijven Zomeravondcup vrijdag 18 augustus 2017

De eerste drie wedstrijden van de Zomeravondcup hebben plaatsgevonden en op vrijdag 18 augustus staat de laatste van vier wedstrijden op de agenda van Golfbaan Delfland. Iedere golfer met minimaal handicap 54 is welkom. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en ben je in het bezit van minimaal handicap 36? Schrijf je dan samen met een betalende ouder/begeleider in!

De wedstrijd is QUALIFYING (mits de baan het toelaat) en om de vaart er goed in te houden wordt er vanaf 17:30 uur tegelijk op de rode en gele lus gestart. Om het voor iedere golfer aantrekkelijk te houden om deel te nemen, gaat er in drie handicap categorieën gespeeld worden, te weten 0 t/m 18.9, 19 t/m 36 en 37 t/m 54.

Startlijst

De Zomeravondcup wordt gespeeld over vier wedstrijden. Tijdens iedere wedstrijd zijn er leuke prijzen te winnen voor de winnaars in drie verschillende handicapcategorieën. Speelt u minimaal drie van de vier wedstrijden mee, dan maakt u kans om overall winnaar te worden.

Lid van een andere golfbaan? Van harte welkom, iedereen kan deelnemen aan de gezellige wedstrijden van Golfbaan Delfland.

Geen nieuws over onze Maandwedstrijden meer missen? Like de speciale Facebook-pagina! Tijdens de maandwedstrijden rijdt er minimaal 1 referee door de baan en worden de NGF-regels gehanteerd.

 

Terug naar het overzicht