Yoga Fore Golf Kennismakingsles (vol)

Op 19 maart 2017

Charell Broens-Straal geeft al meer dan 7 jaar diverse sport- en danslessen en gaat nu aan de slag met golfers @Delfland.

Yoga Fore Golf draagt namelijk bewezen bij aan de verbetering van uw golfspel! De specifieke oefeningen en houdingen zorgen voor meer concentratie, flexibiliteit, kracht, lenigheid en een betere ademhaling.

Op zondag 19 maart (vol) en zondag 26 maart verzorgt Charell een GRATIS kennismakingsles op Golfbaan Delfland.

Kledingadvies: elastische sportkleding, schoeisel overbodig. Als u zelf in het bezit bent van een yoga- of fitnessmat deze graag meenemen. Maximaal aantal deelnemers voor deze gratis kennismakingsles is 8 deelnemers per sessie.

Tijdens de yogales wordt de focus gelegd op houding van het lichaam d.m.v. allerlei kracht-, stabiliteits- en spierversterkende oefeningen voor buik en rug. Naast het verbeteren van de mobiliteit en flexibiliteit zullen de stabiliteitsoefeningen ook invloed hebben op het vinden van de juiste balans voor een correcte swing.

Bij voldoende belangstelling voor Yoga Fore Golf zal er na de kennismakingslessen op Delfland gestart worden met cursussen van 5 weken à 45 minuten. Kosten voor deze 5 lessen bedragen dan € 35,- p.p. Na afloop van de kennismakingsles kunt u uw tijdvoorkeur opgeven voor het lesprogramma.

Terug naar het overzicht