Delfland Golf Winter Battle 2021/2022

Op 20 november 2021

Tijdens de Corona hebben we gelukkig redelijk kunnen golfen… Maar, helaas geen wedstrijden. In de pre-Corona tijd had Delfland verschillende wedstrijden, zoals de wintercompetitie. Dat willen we nu weer oppakken onder de naam Delfland Golf Winter Battle.

De Delfland Golf Winter Battle 2021-2022 is een Greensome teamcompetitie (twee personen per team) over vijf maandelijkse wedstrijden (18 holes). Greensome is een spelvorm waarbij beide teamspelers afslaan, de beste bal kiezen en daarmee om en om slaan tot de bal is uitgeholed. Voor deze Winter Battle bepalen we de Greensome team Stableford handicap als volgt: 60% van de laagste handicap + 40% van de hoogste handicap.

Als team schrijf je je in voor alle vijf de wedstrijden. Een gemengd team van een dame en een heer mag. Dames spelen rood, heren spelen geel. De speeldagen zijn:

  • Zaterdag 20 november 2021
  • Zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 15 januari 2022
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Zaterdag 12 maart 2022

Op 12 maart wordt de wedstrijd afgesloten met een Indonesisch buffet met de uitreiking van de overall prijzen (totaal van de vier beste wedstrijden).

De kosten voor deelname bedragen € 310. Heeft u een Unlimited of Rondenkaart dan betaalt u slechts € 130. Dit is inclusief een warm hapje, twee warme drankjes en een Jägermeister per wedstrijd, een afsluitend Indonesisch buffet op 12 maart en mooie prijzen.

Er wordt gespeeld in drie categorieën. Voor elk van de vijf wedstrijddagen zijn er een eerste en tweede prijs per categorie en prijzen voor de leary (op een par 4 dichtst bij de hole in twee slagen) en zijn er birdies.

Klik hier voor de volledige Wedstrijdinformatie 

Tijdens het buffet op de laatste wedstrijddag is er (voor elk van de drie categorieën) een overall prijs voor de teams met de meeste stableford punten over hun vier beste wedstrijden. Deze overall prijzen zijn een shortbreak voucher.

De inschrijving is gesloten

We zijn nog op zoek naar enkele ‘winter coole’ sponsors zodat we wat extra leuke prijzen beschikbaar krijgen en/of de catering wat meer kunnen ‘aankleden’. Mocht u ideeën of suggesties hebben dan horen we dat graag.

We hebben al de eerste sponsors. Golfbaan Delfland sponsort door voor de vijf wedstrijden er slechts vier in rekening te zullen brengen (zowel voor rondekaarthouders als greefee speler). Golftime sponsort de zes overall shortbreak hoofdprijzen en Golfdiva met een incentive voor alle vrouwelijke deelnemers.

De wedstrijdcommissie
Email: winterbattle@delflandgolf.nl
Hin Oey, Martin Vrolijk en Susanne Coppen
(Met ondersteuning van de 55+commissie)

Terug naar het overzicht