Vogelkijkochtend

Op 27 mei 2018

Vogelkijkochtend – zondag 27 mei

Op zondag 27 mei organiseert Golfbaan Delfland weer een unieke Vogelkijkochtend onder leiding van onze vaste vogelaar John Kleijweg. Er wordt om 06.00 uur voor de Brasserie verzameld.

John is vrijwilliger van de Vogelwerkgroep Midden Delfland. Deze houdt zich bezig met de bescherming van vogels in het mooie Midden Delfland. Vogels en met name weidevogels, zoals grutto, kievit en tureluur hebben het ook hier erg moeilijk. Oorzaken zijn uitbreiding van infrastructuur en steden, de grote recreatie druk en de intensivering van landbouw.

Waar mogelijk adviseert John ons o.a. door hoe om te gaan met de natuur en dan vooral de vogels op Delfland. er is i.a. een overzwaluwwand, visdiefeilandjes en een hoogstamfruitboomgaard aangelegd. Ook zijn er diverse nestkastjes en een torenvalkkast opgehangen.

Tijdens de Vogelkijkochtend wordt e.e.a. verteld over de vogels die op Golfbaan Delfland verblijven. Na afloop staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten bij Brasserie Delfland. Kosten bedragen € 20 p.p.

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Wacht echter niet te lang, want vol = vol!

AANMELDFORMULIER

Terug naar het overzicht