Open Dag

Op 8 april 2017

Op zaterdag 8 april openen wij, tijdens de Nationale Open Golfdagen, onze deuren van 11 tot 15 uur. U kunt dan kennis maken met Golfbaan Delfland in al haar facetten. Op deze Open Dag  kan iedereen op een leuke, toegankelijke manier kennismaken met Delfland én de mooie golfsport!

Nog nooit gegolfd?
Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. U krijgt uitleg over het golfspel door één van onze PGA-gekwalificeerde golfprofessionals. Natuurlijk mag u zelf een balletje slaan op onze overdekte driving range en kunt u de beginselen van het chippen, pitchen en putten zelf ervaren. Ook zijn er rondleidingen, leuke acties en nog veel meer!

In onze Golfshop kunt u terecht voor leuke aanbiedingen van (starters)sets, kleding en nog veel meer. Brasserie Delfland nodigt u uit om kennis te maken met de horeca-mogelijkheden op Delfland. Want Delfland is meer dan golfen alleen. Kom naar onze Open Dag en ervaar het zelf!

Via onderstaand formulier of het Informatiebord in de Brasserie kunt u zich aanmelden. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Terug naar het overzicht