Open Dag

Op 21 april 2018

Op zaterdag 21 april organiseren wij, tijdens de Nationale Open Golfdagen, een Open Dag tussen 13 tot 16 uur. U kunt dan kennis maken met Golfbaan Delfland en al haar facetten. Op deze Open Dag  kan jong en oud op een leuke, toegankelijke manier kennismaken met Delfland én de mooie golfsport!

Direct aanmelden!

Nog nooit gegolfd?
Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. U krijgt uitleg over het golfspel door één van onze PGA-gekwalificeerde golfprofessionals. Natuurlijk mag u zelf een balletje slaan op onze overdekte driving range en kunt u de beginselen van het chippen, pitchen en putten zelf ervaren. Ook zijn er rondleidingen, leuke acties en nog veel meer! U hoeft alleen voor sportieve kleding en schoenen te zorgen. 

In onze Golfshop kunt u terecht voor leuke aanbiedingen van (starters)sets, kleding en nog veel meer. Brasserie Delfland nodigt u uit om kennis te maken met de horeca-mogelijkheden op Delfland. Want Delfland is meer dan golfen alleen. Kom naar onze Open Dag en ervaar het zelf!

Via onderstaand formulier of het Informatiebord in de Brasserie kunt u zich aanmelden. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend. Leuk u te mogen ontvangen!

  • Naar dit mailadres sturen wij de bevestiging
  • Wij verzoeken u vriendelijk sportieve kleding en sportief schoeisel te dragen. Wij zorgen voor clubs en ballen.

Terug naar het overzicht