Neary Toernooi

Op 14 oktober 2017

Op zaterdag 14 oktober vanaf 9 uur organiseert onze Golfacademy weer het gezellige Neary Toernooi, gesponsord door Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Vletter, op de Par 3 Challenge Course. Doe gezellig mee en ga de strijd aan wie de meeste Nearies slaat en win super mooie prijzen. Nog 2 wedstrijden te gaan (na deze, zaterdag 18 november).

Het leuke toernooi op de Par 3 Challenge Course is in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk gaat het erom dat u zoveel mogelijk Nearies moet slaan, wij gaan het dit jaar voor u bijhouden. Degene die de meeste Nearies over alle Neary Toernooien in 2017 heeft geslagen, ontvangt een prachtige golftas cadeau! Bovendien ontvangt iedere beste Neary een leuke prijs. Ook alle Birdies worden beloond (voldoende ingekocht!). Graag zien wij dit jaar ook de lagere Handicappers meedoen. Het is immers een goede manier om uw korte spel te oefenen en daar heeft u ook op de grote baan veel profijt van.

Op dit moment zijn de leiders (ieder 2 Nearies): Alexandra Clipper, Victorine van Maanen, Patrick Brinker en Martin Ullman. Gaan zij er met de prijzen vandoor of is er nog geduchte concurrentie?

Hieronder vindt u de startlijst. Wij wensen alle deelnemers en organisatie alvast veel plezier!

Startlijst

 

Terug naar het overzicht