Maandwedstrijd

Op 14 juli 2018

Maandwedstrijd – zaterdag 14 juli 2018

Zaterdag 14 juli organiseert Golfbaan Delfland de tweede maandwedstrijd van het golfseizoen.
Vanaf 13:00 uur wordt er met een dubbele tee start op de gele en blauwe lus gestart voor 18 holes.

Tijdens de maandwedstrijd wordt er gespeeld in drie handicapcategorieën; 0 t/m 18.9, 19 t/m 36 en 37 t/m 54. Spelers van 12 t/m 18 jaar met minimaal handicap 36 kunnen onder begeleiding van een betalende ouder/begeleider deelnemen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er gespeeld in 3- en 4-ballen.

In de handicapcategorie 0 t/m 18.9 wordt zowel strokeplay bruto als netto gespeeld. De overige categorieën spelen individueel stableford.

Bij alle maandwedstrijden die bij Golfbaan Delfland georganiseerd worden, valt er de parkeerplaats voor een maand te winnen. Op zaterdag 14 april gaat de parkeerplaats voor een maand naar de beste uit de handicapcategorie dames hcp 19 t/m 36.

Tijdens deze 18 holes maandwedstrijd wordt er gespeeld volgens de NGF-regels. Uitzondering is, dat u bij de inschrijving een flightgenoot (maximaal 1 persoon) kan opgeven (niet verplicht). Dit betekent dat u samen bij een of twee andere personen wordt toegevoegd.

Startlijst

Medewerkers en de leden van de wedstrijdcommissie van Golfbaan Delfland, die op deze dag verantwoordelijk zijn voor het uitrekenen van de scorekaarten, spelen buiten mededingen mee!

Terug naar het overzicht