Kids Golfweek

Van 14 augustus 2017 tot 18 augustus 2017

Golf is leuk! Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk. Behalve een individuele sport is golf ook een sociale sport. Je speelt met anderen maar vooral voor jezelf. En hoe gezellig is het om een rondje te mogen spelen met bijvoorbeeld mama, papa of oma en opa, waar ook ter wereld?

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Doe dan mee met onze Kids Golfweek 2017: van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli of maandag 14 (eerste week zomervakantie) t/m vrijdag 18 augustus (laatste week zomervakantie). Kids Golfweek staat garant voor een week vol plezier en waarbij je in korte tijd leert golfen of op speelse wijze je spel kan verbeteren.

   

Iedereen kan meedoen. De golfweek wordt georganiseerd door Kindercentrum ZieZoo in samenwerking met Golfbaan Delfland te Schipluiden. Je hoeft niet op ZieZoo te zitten. Golfbaan Delfland kent geen lidmaatschap en je hoeft ook niet deel te nemen aan hun jeugdlessen. En er is meer dan alleen golf. Kom en join the fun!

Programma
Maandag t/m donderdag
08.30 – 09.30 uur    Kinderen worden gebracht, verzamelen in de serre van de Brasserie. Deze week hebben wij de beschikking over de serre, waar je je spullen kan neerzetten, waar we lunchen en waar we steeds verzamelen. Op maandag is de ontvangst op het terras. Eerst gaan we kennis met elkaar maken.
10.00 – 12.00 uur    Golfles
12.00 – 13.00 uur    Lunch, vrije tijd (vrij spel, spelletjes doen, ontspannen)
13.00 – 16.00 uur    Middagactiviteit
16.00 – 16.30 uur    Terug op Golfbaan Delfland
16.30 – 17.00 uur    Ophalen kinderen

Vrijdag
08.30 – 09.30 uur    Kinderen brengen
10.00 – 12.00 uur     Golfles
12.00 – 13.00 uur     Lunch, vrije tijd (vrij spel, spelletjes doen, ontspannen)
13.00 – 16.00 uur     Golfles en spelen op de Par 3 Challenge Course
16.00 – 16.30 uur     Uitdelen certificaten, aandenken (ouders zijn hierbij van harte welkom!)
16.30 – 17.00 uur     Afsluiting van een gezellige Kids Golfweek

     

Gedurende de dag zorgen wij voor voldoende drinken en eten. Tussen de activiteiten door is er gelegenheid tot ontspanning en vrij spel.

Ochtendprogramma
Elke ochtend krijg je 2 uur golfles o.l.v. een ervaren pro. Jullie worden naar niveau ingedeeld en we houden ook rekening met je leeftijd. Ook als je vorig jaar hebt meegedaan, kan je nu weer deelnemen. Je komt dan in een groepje dat al gevorderd is. Mocht je er aan toe zijn, dan kan je ook tussendoor van groepje wisselen. Het mooie van de golfsport is dat iedereen op zijn of haar niveau speelt, daarop afgestemd les krijgt en met elkaar kan spelen. Je zal zeker vordering boeken!

Deze week maken we gebruik van de verschillende oefenfaciliteiten zoals de driving range, de chipping green, de pitching area met bunkers en de putting green.

Iedere dag zijn Joris (sportvakkracht ZieZoo) en Sven (golfpro) aanwezig. Daarnaast komt er elke dag een verschillende golfpro lesgeven (Helen, René, Ashley en Jeroen). De golflessen worden dus gegeven door 2 golfprofessionals. De sportvakkrachten van ZieZoo (1 of 2 afhankelijk van het aantal kinderen) ondersteunen tijdens de golfles. Zodoende kan de professional alle aandacht aan de les besteden. Nog nooit gegolfd? Geen probleem. Je hoeft niet over speciale golfkleding te beschikken. Trek wel makkelijke kleding aan en sportschoenen. Je hoeft ook geen golfclubs aan te schaffen want je maakt gebruik van de materialen van Golfacademy Delfland. Heb je wel je eigen golfclubs, dan neem je die natuurlijk mee.

Middagprogramma
Naast het golfen in de ochtend hebben we een leuk, actief programma samengesteld. Op maandag t/m donderdag gaan de kinderen met de Amerikaanse schoolbus van ZieZoo met eigen chauffeur en onder begeleiding van de sportvakkrachten (in de middag minimaal 2, w.o. Sven van de Golfacademy) naar de activiteiten locatie. Op vrijdag is er een speciaal programma op de golfbaan. 

Het volgende programma hebben wij samengesteld:
Maandag:                Snowworld, keuze uit ski- of snowboard les of vrij skiën
Dinsdag:                  Wowzone, outdoor lasergamen
Woensdag:              Aquapretpark Vlietland
Donderdag:             2sur5, een uitdagend survival parcours
Vrijdag:                    Golfbaan Delfland, spelen op de echte baan (Par 3 Challenge Course)

Alle activiteiten zijn afgestemd op of worden aangepast aan leeftijd en niveau.            

De Kids Golfweek is een initiatief van Kindercentrum ZieZoo en Golfbaan Delfland. De begeleiding van de golfweek wordt verzorgd door de sportvakkrachten van ZieZoo en de golfprofessionals. Beide organisaties hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van kinderen. Tijdens de Kids Golfweek kunnen de kinderen in korte tijd hun spel verbeteren. Maar voorop staat het plezier in het spel en met elkaar!

De kosten voor deelname aan de golfweek bedragen € 395,-

De prijs is een all-in prijs voor het gehele programma:

 • 5 dagen 2 uur golfles = 10 uur golfles
 • Vrijdagmiddag golfles en spelen op de Par 3 Challenge Course
 • Gebruik van golfclubs
 • Gebruik van drivingrange ballen
 • Greenfee Par 3 Challenge Course
 • Drinken, fruit en tussendoortjes
 • 5 dagen lunch
 • Vervoer maandag t/m donderdag naar activiteiten van het middagprogramma
 • Sportieve activiteiten in de middag, inclusief huur van kleding en alle materialen
 • Een leuk aandenken alsmede een certificaat
 • Natuurlijk sturen we jullie de foto’s van de golfweek toe.
 • Het is niet nodig noch wenselijk om de kinderen zakgeld mee te geven!

Kinderen die buitenschoolse opvang genieten bij ZieZoo komen in aanmerking voor een korting. Vraag naar de voorwaarden. Voor alle kinderen geldt dat de kosten van de Kids Golfweek in aanmerking kunnen komen voor kinderopvangtoeslag als u aan de voorwaarden voldoet (zie www.toeslagen.nl of vraag dit bij ons na). Door deze teruggave kunnen de netto kosten voor u aanzienlijk lager worden. 

Data
De data van de zomer golfweken zijn:

 • maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2017 (1e week zomervakantie)
  maandag 14 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2017 (laatste week zomervakantie)Aanmelden

Aanmelden en informatie via:

Om aan te melden retourneert u het ingevulde inschrijfformulier. Dat kan via de Golfacademy of de hierboven genoemde e-mail adressen. Meld je dus snel aan zodat je verzekerd bent van een plek!

Inschrijfformulier Kids Golfweek 2017

 Indien de week volgeboekt is, zullen we je aanmelding op de wachtlijst plaatsen. Je kan je dus altijd aanmelden.

Algemene voorwaarden & praktische zaken

Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met de volgende voorwaarden:

 • De golfweek is bestemd voor kinderen van 7 t/m 14 jaar.
 • De golfweek gaat door vanaf 15 kinderen.
 • Inschrijving geschiedt op basis van volgorde van aanmelding.
 • De organisatie aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor diefstal of vernieling van eigendommen van de deelnemers en is evenmin aansprakelijk voor zoekgeraakte voorwerpen, letsel en/of schade aangebracht tijdens de golfweek.
 • Deelname is geheel op eigen risico.
 • Neem geen waardevolle voorwerpen mee en liever ook geen zakgeld.
 • Kom in makkelijke kleding en sportschoenen. Let op het weer. Is het warm, neem dan een pet mee en zonnebrand. Wordt er regen verwacht, neem dan geschikte kleding mee en eventueel reservekleding. Op donderdag oude kleding/schoenen, schone kleding en een handdoek mee.
 • We verwachten dat de kinderen de instructies van de leiding opvolgen.
 • In geval van ziekte of calamiteit nemen wij contact op met de ouder(s) via het opgegeven telefoonnummer.
 • Inschrijving en betaling verloopt via ZieZoo. Met de inschrijving verklaart u zich akkoord met een betaling via automatische incasso. Inschrijven betekent een betalingsverplichting. Bij annulering om welke reden dan ook wordt door de organisatie geen inschrijfgeld gecrediteerd.
 • Na inschrijving krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging. Tijdens de golfweek of indien van toepassing daarvoor krijgt u nadere informatie o.a. welke kleding en extra kleding nodig is voor het golfen alsmede de andere activiteiten. We verwachten dat u er zorgt voor draagt dat uw kind(eren) alle benodigdheden bij zich hebben.
 • Wilt u op de dagen van de golfweek mobiel bereikbaar zijn via het door u opgegeven nummer, mochten wij u moeten bereiken.

Terug naar het overzicht