Kerst Toernooi (vol!)

Van 11 december 2018 tot 12 december 2018

SHOTGUN START: 13 UUR. GRAAG UITERLIJK 12.30 UUR MELDEN BIJ WEDSTRIJDTAFEL

Hohoho….het populaire Kerst Toernooi (exclusief voor Golfacademy deelnemers) staat weer voor de deur en wordt dit jaar gehouden op dinsdag 11 en woensdag 12 december. Shotgun start om 13.00 uur. Er wordt gestreden over 9-holes op de Par 3 Challenge Course, aangevuld (zoals u van ons gewend bent) door ‘fun holes’ uitgezet door onze Head professional Helen Reid.

Ook dit jaar zijn er weer leuke, feestelijke (kerst)prijzen te winnen voor ALLE deelnemers. Ook wordt u in de baan weer verwend met winterse lekkernijen. Kom dus winters genieten op Delfland en kom alvast in kerstsferen. U kunt zich als team of individueel inschrijven. Golfacademy-deelnemers met minimaal Baanpermissie zijn van harte welkom om mee te doen. 

index

KOSTEN DEELNAME
Deelname kost € 22 p.p. (inclusief 2 consumptiebonnen) waarvan € 2 traditiegetrouw gedoneerd zal worden aan Inloophuis Debora in Delft. Dit ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten dragen wij al jaren een warm hart toe.

ORIGINALITEITSPRIJS KERSTOUTFITS
Natuurlijk mag ook dit jaar de prijs voor meest ludiek uitgedoste team niet ontbreken. Dus doe uw best en kom zo origineel mogelijk aan de start en verras ons, net als voorgaande jaren, met uw originele kerstoutfit!

kerst-2015-193   kerst-2015-219

INSCHRIJVEN
Het gaat natuurlijk om de sportieve prestaties, maar juist bij dit eindejaarstoernooi staat de gezelligheid hoog in het vaandel! Graag tot ziens op 11 en/of 12 december! Het Toernooi zit vol, inschrijven is niet langer mogelijk! 

Terug naar het overzicht