Jeugdwedstrijd Ronde 3

Op 21 augustus 2021

Beste jeugdspelers,

Golfacademy Delfland gaat een Texas scramble competitie voor de Delfland jeugdleden organiseren op de PAR 3 baan. Er zijn 4 speelrondes. Elke speelronde speel je 1 ronde van 9 holes. Je mag zo vaak mee doen als je wilt.

Wat is Texas scramble?

In vooraf ingedeelde teams van 3 a 4  spelers gaat men de baan in. Alle spelers slaan iedere hole af, vervolgens wordt door het team gezamenlijk de beste bal gekozen om mee verder te spelen. Vanaf de gekozen positie slaan alle spelers weer verder (de  spelers droppen dus op een stoklengte van de gekozen positie hun eigen bal). Iedere speler slaat dus altijd weer verder met zijn eigen bal en als team wordt na iedere slag de beste bal gekozen totdat is uitgeholed. Zo krijg je dus per hole een teamscore die wordt ingevuld. Dit is een relatief snelle spelvorm. Jullie gaan Strokeplay spelen, dus met zo weinig mogelijk slagen 9 holes rond komen. Echter, als de bal na 6 slagen nog niet is uitgeholed, de bal oppakken en een 7 als score noteren op de kaart.

Je kunt meedoen op

  • Zondag 8 augustus om 16:00u en/of op
  • Vrijdag 13 augustus om 18:00u en/of op
  • Zaterdag 21 augustus om 16:00u, en/of op
  • Zaterdag 28 augustus om 16:00u

Elke speelronde wordt je bij andere spelers ingedeeld. Uiteraard worden er aan het einde van de laatste ronde nog prijzen uitgedeeld voor plaats 3, 2 en 1. Het beste rondje van het team telt. Ben je de laatste dag niet aanwezig en je zit toch in de prijzen dan wordt de prijs voor je bewaard en tijdens de eerstvolgende les uitgereikt.

Meld je aan voor de datum van de wedstrijd(en) die je wilt meedoen.

De éénmalige bijdrage bedraagt 5 euro (5 euro inschrijfgeld )en wordt voldaan bij de inschrijving.

Let wel op, jullie moeten wel zelf de greenfees betalen á €5,00 per ronde of een afschrijving van je ronde kaart. Dit kan cash (€5,00) of via afschrijving van je rondenkaart, als je die hebt.

Wij kijken uit naar jullie inschrijving waarna meer informatie volgt.

Inschrijven jeugdwedstrijden augustus 2021

  • Op dit e-mailadres ontvangt u de bevestiging
    Je mag zo vaak meedoen als je wil
  • € 0,00

Terug naar het overzicht