Glow in the Dark Golf

Op 26 oktober 2019

Glow in the Dark Golf bij Golfbaan Delfland 

Een unieke ervaring voor jong en oud bij Golfbaan Delfland……. Glow in the Dark Golf! Wat een enorm succes en griezelige gezelligheid was het in voorgaande jaren! Daarom ook in 2019 weer op de wedstrijdkalender!

Op zaterdag 26 oktober wordt er weer een Glow in the Dark funwedstrijd met als thema Halloween georganiseerd. Om 20:30 uur is er een shotgun start voor 9-holes Glow in the Dark Golf met lichtgevende golfballen en een deels verlichte Championship Course. Het wordt een echte fun wedstrijd voor jong en oud waarbij je zelf jouw team (max. vier personen met minimaal NGF-baanpermissie) mag samenstellen. Uiteraard kan er ook individueel, met twee personen of drie personen worden ingeschreven. Alle flights worden zoveel mogelijk aangevuld tot vier personen.

De spelvorm is net als vorig jaar Texas Scramble met handicapverrekening. Spelers met een HCP tussen de 37 en 54, spelen automatisch van HCP 36. 

Het thema van de Glow in the Dark fun wedstrijd is dit jaar wederom Halloween en natuurlijk hebben wij een prijs voor de persoon in de origineelste Halloween outfit. Maar voel je niet verplicht!

Verlichting mag meegenomen worden, maar bijschijnen tijdens het slaan en putten is niet toegestaan! Hieronder vind je het wedstrijdreglement.

Iedere golfer vanaf 10 jaar (tot 16 jaar met meespelende begeleiding) is van harte welkom om deel te nemen aan de Glow in the Dark funwedstrijd. Natuurlijk zorgen wij weer voor een lekker warm drankje en hapje. Kosten voor deelname bedragen € 39,00 p.p. en op de dag zelf dient er €10,- borg betaalt te worden voor de golfballen oplader per flight (borg retour bij inlevering). 

Wedstrijdreglement

Startlijst Glow in the Dark Golf 26 oktober 2019

Wij rekenen weer op een grote opkomst en gaan er samen een feestje van maken in het donker!* 

*in geval de weergoden ons in de steek laten, houden wij ons het recht voor de wedstrijd te annuleren. In dit geval krijg je je geld terug!

Inschrijven is niet meer mogelijk, wil je op de reservelijst? Mail ons dan! 

Diner
Voorafgaand aan de Glow in the Dark Golf funwedstrijd, bent u van harte welkom in onze Brasserie voor een heerlijk diner. Wilt u dat wij alvast een tafel voor u reserveren? Graag via mail of telefoon (015 3807911, optie 3).

Terug naar het overzicht