Feestweekend Wedstrijd

Op 2 april 2022

Op 2 en 3 april vindt het feestweekend van Golfbaan Delfland plaats. Alle vernieuwingen en veranderingen lijken ons namelijk een mooie reden voor een feestje. Om het weekend goed van start te laten gaan beginnen wij op zaterdagochtend met een 9 holes wedstrijd. 

Doet u als greenfeespeler mee aan de wedstrijd dan betaalt u € 42,50. U kunt uiteraard ook meedoen met uw Unlimited of Rondenkaart. In dat geval betaalt u € 10. Voor dit bedrag ontvangt u een mooi aandenken en doet u mee voor de prijzen. Ook krijgt u een kans om mooie prijzen te winnen op de driving range tijdens de Big Green Egg wedstrijd. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. U kunt zich aanmelden tot en met maandag 28 maart.

De beste twee spelers van de ochtendwedstrijd winnen een plaats in de Shootout. In de shootout nemen de twee beste spelers van verschillende wedstrijden het tegen elkaar op om te bepalen wie de grote winnaar wordt. De shootout vindt plaats op zaterdag 2 april om 16:30 uur. Uiterlijk om 15:00 uur maken wij bekend wie de winnaars van de wedstrijd zijn en meedoen aan de Shootout. Wij vragen u om aan te geven of u in de gelegenheid bent om hieraan mee te doen.

Tijdens de wedstrijd maakt u tevens kans op een golfset op maat. In samenwerking Met RS Golf geven wij deze prijs weg aan de eerste persoon die op 2 april een Hole in One slaat. Doe dus extra uw best op de Par-3s. 

Op 2 april zorgen wij naast een gezellige wedstrijd ook voor leuke activiteiten voor de kinderen. Daarnaast organiseren wij op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 gratis kennismakingslessen en clinics. Klik hier om u daarvoor in te schrijven.

Terug naar het overzicht