Delfland Jeugd Open (vol!)

Op 30 maart 2019

Delfland Jeugd Open – zaterdag 30 maart 2019

 

Hieronder vind je de startlijsten per categorie. Wij wensen alle deelnemers en organisatie alvast heel veel golfplezier!

Startlijst categorie A, B en C (18-holes)

Startlijst categorie D (9-holes) 


Alle golfende jeugd opgelet! Na de overweldigende eerste editie van 2018, organiseert Golfbaan Delfland op zaterdag 30 maart voor de 2e keer het Delfland Jeugd Open. Jeugd tot 21 jaar met een minimale handicap van 54, is van harte welkom om deel te nemen.

 

Zowel bij de meiden als de jongens in hcp categorie 0-12 telt de uitslag mee voor de NGF- Amateur Ranking 2019!

Vanaf 10:00 uur gaat er voor 18 holes gestart worden op onze Championship Course. De 9 holes categorie gaat rond 09:00 uur (gewijzigde aanvangstijd!) van start op de Championship Course. Om het voor alle jeugd interessant te houden, wordt er gespeeld in diverse handicapcategorieën en spelvormen. De meiden en jongens spelen in aparte handicapcategorieën (hcp 0-12). Onderstaand de uitleg van de categorieën waarin gespeeld gaat worden.


Wie o Wie slaat de Hole in One en gaat er met een gave scooter vandoor?
De Hole in One is gesponsord door: Sunder Bromfietsen.

Inschrijven (LET OP; je komt op een reservelijst) kan tot en met woensdag 28 maart 16:00 uur. De startlijst wordt uiterlijk donderdagmiddag 28 maart op onze website en socials gepubliceerd.

 

Terug naar het overzicht