9-holes Zomeravondcup

Op 18 september 2020

Zomeravondcup – Vrijdag 18 september

Leuke 9-holes wedstrijd op vrijdagavond. Heerlijk na bijvoorbeeld een lange werkweek!

Startlijst Zomeravond Cup 18 september 2020

Net als voorgaande jaren organiseert Golfbaan Delfland ook dit jaar weer een 9-holes Zomeravondcup. Net zo gezellig maar – door de coronamaatregelen – een tikje aangepast en met een maximum aantal deelnemers. 

Geen verplichting en puur voor de gezelligheid. Iedere wedstrijd zal er een Longest/Neary te winnen zijn en is er een klein prijsje voor de eerste en tweede plaats van categorie A en B. Na 3 wedstrijden is er ook een overall prijs te winnen voor categorie A en B.

SPELVORM
De Zomeravondcup wordt gespeeld over drie wedstrijden op de vrijdagavond. Tijdens deze wedstrijden worden er 9-holes op onze Championship Course gespeeld. Doordat er in diverse Handicapcategorieën gestreden wordt, kan iedereen met minimaal HCP 54 deelnemen.
Jeugd vanaf 16 jaar met minimaal HCP 54 is van harte welkom om deel te nemen.  

In de handicapcategorie 0-18.9 wordt bruto Strokeplay. In de Handicapcategorieën 19-36 en 37-54 wordt individueel Stableford gespeeld. 

STARTTIJDEN 
Zomeravondcup is op starttijd met maximaal 3 personen per flight. Gewonnen prijzen kunnen in de week na de wedstrijd in de Golfshop worden opgehaald. Er zal een ontvangst zijn voor Brasserie Delfland of in de Golfshop waar deelnemers zich kunnen melden en een scorekaart mee kunnen nemen. Er zal een starter bij de eerste tee van iedere lus staan.

SCOREKAARTEN
Scorekaarten kunnen na de wedstrijd in een bak worden ingeleverd.

LEKKER DRANKJE OF HAPJE
Op de avond zelf kunnen deelnemers – bij voldoende beschikbaarheid – een lekker drankje of hapje nuttigen in Brasserie Delfland.

SPEELDATA 2020

vrijdag 10 juli 2020 Gele lus & Blauwe lus* vanaf 18.15 uur
vrijdag 21 augustus 2020 Rode lus & Gele lus* vanaf 17.15 uur
vrijdag 18 september 2020 Rode & Blauwe lus* vanaf 17.00 uur

*er wordt op 2 lussen tegelijkertijd gestart voor 9-holes. Kleuren lussen nog onder voorbehoud. Dit zou in een later stadium nog kunnen wijzigen. 

Inschrijven kan tot en met woensdag 19 augustus 16:00 uur via onderstaand inschrijfformulier. De flightindeling volgt uiterlijk donderdag 20 augustus.

Lid van een andere golfbaan? Van harte welkom, iedereen kan deelnemen aan de gezellige wedstrijden van Golfbaan Delfland.

Geen nieuws over onze wedstrijden meer missen? Like onze speciale Facebook-paginaTijdens de Zomeravondcup worden de NGF-regels gehanteerd.

 

 

Terug naar het overzicht