Kick-Off Jeugdseizoen 2018

Op 16 februari 2018

Op vrijdagavond 16 februari om 18.30 uur organiseren wij een Kick-off van het Jeugdseizoen 2018. Op deze avond zal er een voorlichting gegeven worden over het nieuwe seizoen. 

De volgende punten zullen aan bod komen op deze avond speciaal voor alle Jeugdlesdeelnemers en hun ouders/verzorgers: 

–        Lestijden, data, frequentie lessen, wedstrijden;
–        Prijzen jaar 2018 (welk lespakket is het beste voor uw kind);
–        Het ‘nieuwe leren’ tijdens de lessen, welke onderdelen worden er behandeld en hoe vullen wij de lessen in;
–        Competitie;
–        Vragenronde 

Na de presentatie is er mogelijkheid om gezamenlijk lekker gezellig te eten en bij te kletsen. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij een diner in de vorm van een buffet (allegaartje van vis in korstdeeg met bearnaisesaus, kipsaté met satésaus en zoetzure komkommer, gebakken frites en saladebar stokbrood en kruidenboter, gebakken varkenshaasfilet met truffel/rode wijnsaus, broccoli met kaas saus en gebakken spekjes) voor een aantrekkelijk geprijsd tarief (€ 13,75 per volwassene, € 7,50 per kind) aanbieden. Aanmelden kan via onderstaand formulier.  

Mochten u en uw kinderen gebruik willen maken van het buffet na afloop, graag vóór woensdag 14 februari doorgeven via mail

Wij hopen op een grote opkomst en hebben heel veel zin in het nieuwe seizoen. Alle jeugdprofessionals zullen ook bij deze avond aanwezig zijn om gezellig een hapje mee te eten na de presentatie.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Terug naar het overzicht