Jeugddag

Op 24 juni 2017

Alle JEUGDLES-deelnemers opgelet!

Zaterdag 24 juni staat onze speciale Jeugddag weer gepland. Naast de golfwedstrijden wordt er een groots Funpark opgetuigd waar de kinderen onder begeleiding van Team RAAK en ouders gratis de spellen kunnen beleven. Er wordt onder andere gegolfd in zowel teamverband als individueel, maar er is vooral aandacht voor plezier.

Vanaf 11:00 uur is iedereen vanaf 5 jaar welkom, dus neem je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee naar deze gezellige dag. Als jij je wedstrijd aan spelen bent, vermaken zij zich ondertussen in het Funpark.

Deze gezellige en drukke dag wordt afgesloten met een BBQ voor iedereen!

De wedstrijd

Alle Jeugdles deelnemers (ook al ben je net begonnen!) zijn van harte welkom en kunnen meedoen aan de wedstrijd op de Par 3 Challenge Course, maar wil je meedoen aan de wedstrijd op de Par 5 Championship Course, dan dien je in het bezit te zijn van minimaal het NGF-Baanpermissiebewijs!

De 9-holes wedstrijd op de Par 4/5 Championship Course begint vanaf 13.00 uur op de blauwe lus en op de Par 3 Challenge Course wordt er vanaf 14.00 uur gestart.

Startlijst Par 3 Challenge Course

Startlijst Championship Course

Wij rekenen dit jaar weer op mooi (golf)weer een een grote opkomst zodat we lekker samen sportief bezig kunnen zijn.

Neem je nog niet deel aan het te gekke Jeugdlesprogramma van Golfbaan Delfland? Stuur een mail naar de Golfacademy en zij vertellen je meer!

 

Terug naar het overzicht