Demodag PING – woensdag 10 april

Demodag PING: woensdag 10 april (13.00 – 18.00 uur)

Op woensdag 10 april organiseert onze Golfshop DEMODAG. PING komt op bezoek met de nieuwste collectie clubs. Tussen 13 en 18 uur bent u van harte welkom en staan onze adviseurs voor u klaar en worden de nieuwste clubs geïntroduceerd en gedemonstreerd (ook voor linkshandigen).

De nieuwe G410-lijn bestaat uit nieuwe ijzers, hybrids, fairwaywoods en drivers. De nieuwe lijn biedt meer instelopties om de gewenste balvlucht, afstand en precisie te behalen.

De nieuwe Sigma putters hebben een nieuwe insert waardoor het balcontact stabieler wordt, maar ook zachter. Probeer het zelf en kom fitten!

Wij werken gedurende deze demodag ook op afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat de fitters tijd voor u hebben, dan adviseren wij een afspraak te maken via onderstaand formulier. Gewoon langskomen en binnenlopen in de Shop kan natuurlijk ook. Van harte welkom en graag tot de 10e in de Golfshop!

 

  • Naar dit mailadres sturen wij de bevestiging
  • Tussen 13.00 - 18.00 uur. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen niets garanderen. U ontvangt van ons later een definitieve afspraakbevestiging.