Demodag Callaway – vrijdag 5 april

Demodag Callaway: vrijdag 5 april (12.00 – 18.00 uur)

Op vrijdag 5 april organiseert onze Golfshop DEMODAG. Callaway komt op bezoek met de nieuwste collectie clubs. Tussen 12 en 18 uur bent u van harte welkom en staan onze adviseurs voor u klaar en worden de nieuwste clubs geïntroduceerd en gedemonstreerd (ook voor linkshandigen).

NIEUW bij Callaway is de EPIC FLASH-lijn. De woods (driver en fairwaywoods) hebben een slagvlak die voor het eerst ontworpen is door Ai (Artificial intelligence). Het resultaat is dat de sweetspot (optimale raakpunt op het slagvlak waarbij je de meeste balsnelheid meegeeft) groter is geworden.

Ook zullen de nieuwste putters met Stroke Lab Technologie van Odyssey gepresenteerd worden. Het bijzondere aan deze putters is dat dit de eerste putters zijn waarbij er gelet is op de swingweight (gewicht van de club/putters tijdens de swing).

Wij werken gedurende deze demodag ook op afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat de fitters tijd voor u hebben, dan adviseren wij een afspraak te maken via onderstaand formulier. Gewoon langskomen en binnenlopen in de Shop kan natuurlijk ook. Van harte welkom en graag tot de 5e in de Golfshop!

  • Naar dit mailadres sturen wij de bevestiging
  • Tussen 12.00 - 18.00 uur. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen niets garanderen. U ontvangt van ons later een definitieve afspraakbevestiging.