Delfland Rondenkaart

Delfland Rondenkaart – voordelig golfen op Championship Course

Met de 30- of 45- Rondenkaart kunt u een jaar lang van maandag t/m zaterdag de gehele dag en zon- en nationale feestdagen na 12 uur (wintertijd, 13 uur gedurende zomertijd) golfen op de 27-holes Championship Course.

Met de Delfland Rondenkaart kan uw korting oplopen tot maar liefst 40% en golft u al vanaf € 19,67 per 9-holes! Uiteraard kunt u voor 18-holes 2 ‘Ronden’ laten afschrijven bij de receptie.

30-Rondenkaart 9-holes Championship Course (plm. € 21,50 per ronde)
€ 645
45-Rondenkaart 9-holes Championship Course (plm. € 19,67 per ronde)
€ 885

Eenmalig opwaarderen Rondenkaart

Wanneer u een 30- Rondenkaart heeft gekocht en deze is voor het verstrijken van de looptijd (12 maanden) volledig verbruikt, dan kunt u er EENMALIG alsnog voor kiezen om 15 ‘Ronden’ bij te kopen. In dat geval betaalt u slechts het aantal opgehoogde ronden bij. Dit biedt dus de mogelijkheid om een 45-Rondenkaart in 2 termijnen te betalen.

Let op: u hoogt alleen uw tegoed op. De oorspronkelijke einddatum blijft onveranderd!

Rondenkaart aanschaffen

De Delfland Rondenkaart is te koop in onze Golfshop of via onderstaand formulier. Ook kunt u via onderstaand formulier uw huidige Rondenkaart EENMALIG opwaarderen naar een 45-Rondenkaart. 

Ronden over?

Ronden over, en geldigheidstermijn verstreken? Dan kunt u, bij aankoop van een nieuwe (verlenging) Delfland Rondenkaart, een tegoed van maximaal 5 ronden meenemen naar de nieuwe Delfland Rondenkaart (mits aangeschaft binnen 1 maand na afloop van de oude Rondenkaart).

Verlenging Rondenkaart

In Golfshop Delfland regelen wij dit graag voor u en kunt u voor nog eens 12 maanden een verlenging aanvragen. Veel golfplezier!

VOORWAARDEN RONDENKAART