Delfland Jeugd Open 2020

Delfland Jeugd Open – zondag 15 maart 2020

Delfland Jeugd Open 2020 zit vol. Er kan niet langer online ingeschreven worden. Wil je op een wachtlijst gezet worden? Mail dan naar wedstrijden@delflandgolf.nl. De startlijst wordt uiterlijk donderdagmiddag 12 maart op onze website en socials gepubliceerd. 

UPDATE VRIJDAG 13 MAART  [11.30 uur]

De directie heeft besloten dat het Delfland Jeugd Open op zondag 15 maart door gaat. Vanzelfsprekend nemen wij extra maatregelen naar aanleiding van de vernieuwde en verscherpte richtlijnen. van het RIVM inzake het coronavirus. Natuurlijk met een goede balans tussen gezondheid van alle betrokkenen en spelers die graag willen spelen. Wij verzoeken iedereen de komende tijd

  • Begripvol naar elkaar te zijn
  • Thuis te blijven wanneer je (milde) gezondheidsklachten hebt. Dit doen onze medewerkers ook.

Extra maatregelen 

* Delfland Jeugd Open bestaat uit 3 categorieën  (A (t/m HCP 11.4), B (HCP 11.5 – 35.9) en C (HCP 36-54)

* Voor iedere categorie wordt aparte ruimte voor bijvoorbeeld aanmelden/inleveren scorekaarten ingericht (bij voorkeur buiten)

* er zal na afloop geen geen prijsuitreiking zijn, wel een eindstand en per e-mail bekendmaking prijswinnaars  (met mogelijkheid prijzen op te halen in Golfshop of op te laten sturen)

* Leuk als je meedoet en anders meld je je vóór zaterdag 14 maart 12.00 uur af af en krijg je betaalde wedstrijdbijdrage retour

* Wij rekenen op jullie begrip voor eventuele aanpassingen in de startlijst

* Wij verplaatsen (indien mogelijk) alles zoveel mogelijk naar buiten, mogelijk ook het uitreiken en innemen van scorekaarten

Onze algemene maatregelen – coronavirus

Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor meer informatie en updates over de maatregelen die eventueel genomen gaan worden in verband met het coronavirus. Dank voor je medewerking & graag tot 15 maart! Wij kijken uit naar een leuke gezellige spannende en veilige wedstrijd. 

Hieronder vind je de startlijst per categorie.

Startlijst CATEGORIE A – Championship Course

Startlijst CATEGORIE B – Championship Course

startlijst CATEGORIE C – Par 3 Challenge Course

Alle golfende jeugd opgelet! De lente komt eraan….de inspanningen van jullie harde training kunnen getoond worden in de baan.

Na de overweldigende eerste en tweede editie van in 2018 en 2019, organiseert Golfbaan Delfland op zondag 15 maart voor de 3e keer het Delfland Jeugd Open. Jeugd tot 21 jaar met een minimale Handicap van 54, is van harte welkom om deel te nemen.

Voor spelers in Hcp- categorie < 11.4 telt de uitslag mee voor de NGF Junior Ranking!

Categorie A (18 holes op de Rode en Gele lus)(Hcp <11.4 Strokeplay zonder Hcp-verrekening) en categorie B(18 holes op de Rode en Gele lus) (Hcp 11.5 – 36 Stableford) starten om 09:00 voor een shotgun start op de Championship Course. Hier kunnen maximaal 96 spelers aan mee doen dus schrijf je snel in! 

Categorie C (9 holes op de Par3 Challenge Course)(Hcp 36.1 – 54 Stableford met Hcp-verrekening) starten om 09:00 uur met een shotgun op de Par 3 Challenge Course. Hier kunnen maximaal 27 spelers aan mee doen dus schrijf je snel in!

Wie o wie slaat de eerste Hole in One op de Championship Course en gaat er met deze  gave Vespa Sprint scooter twv € 5962 vandoor? De Hole in One wordt wederom gesponsord door: Sunder Bromfietsen uit Den Hoorn

 

Verslag, resultaten & foto's

Hieronder vind je per categorie onder andere alle resultaten, Alle deelnemers bedankt en alle winnaars GEFELICITEERD!

Categorie A & B – Championship Course

Categorie C – PAR 3 Challenge Course

Startlijsten

Inschrijven

De wedstrijd zit vol. Er kan niet langer online ingeschreven worden. Wil je op een wachtlijst gezet worden? Mail dan naar wedstrijden@delflandgolf.nl. De startlijst wordt uiterlijk donderdagmiddag 12 maart op onze website en socials gepubliceerd. Deze wordt ook naar alle deelnemers gemaild. 

 

Inschrijvingen

*HCP <11.4 (meiden & jongens) telt mee voor de NGF Junior Ranking.

Inschrijvingen Delfland Jeugd Open 2020

Wedstrijdinformatie Delfland Jeugd Open

  • Categorie A(18 holes): Hcp < 11.4 = 18 holes Strokeplay met Handicapverrekening vanaf de witte en blauwe tees (m/j);
  • Categorie B(18 holes): Hcp 11.5 t/m 36 = 18 holes Stableford met Handicapverrekening van de gele en rode tees (m/j);
  • Categorie C(9 holes): Hcp 36.1 t/m 54 =  9 holes Stableford op de Par 3 Challenge Course  

Alle spelers starten om 09.00 uur met een shotgun.

Binnen Categorie A is er een netto wedstrijd gemengd en is er voor de jongens en de meiden apart nog een prijs te winnen voor de NGF ranking, deze is zonder handicapverrekening. Bij de andere categorieën niet. 

Er wordt gespeeld volgens de NGF-regels. Iedere deelnemer wordt geacht deze regels te kennen

Wedstrijdreglement-Delfland-Jeugd-Open-2020

 

Kosten deelname Delfland Jeugd Open

 

  Categorie A en B Categorie C
Reguliere deelnemer € 35 € 15
Delfland Rondenkaarthouder – Jeugd 2.5 Ronden* + € 5 0.5 Ronde* + € 5
Delfland Unlimited- Jeugd € 5 € 5

*Voorspelen? Maak gebruik van onze zeer voordelige greenfeetarieven voor jeugd. Er zijn geen speciale tarieven voor voorspelen. 

Reserveer hier online je starttijd

 

 

Prijzen Delfland Jeugd Open

Eerst geslagen Hole in One op de Championship Course = deze gave Vespa Sprint scooter t.w.v. € 5962! Deze toffe prijs wordt wederom gesponsord door Sunder Bromfietsen uit Den Hoorn

 

 

 

 

 

 

Sponsoren

Een groot evenement kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de steun van sponsoren. Wilt u deze geweldige en grootse jeugdwedstrijd sponsoren? Stuur dan een mail naar wedstrijden@delflandgolf.nl en wij bespreken de diverse mogelijkheden graag. Alvast bedankt voor uw steun!

 

 

 

Foto's