Business Club

Speciaal voor zakelijke relaties is er nu Business Club Delfland! Ideaal als u bijvoorbeeld uw relatienetwerk wilt versterken, uw naamsbekendheid wilt vergroten of gewoon in een relaxte en groene omgeving zaken wilt doen en wilt ontmoeten en verbinden? Business Club Delfland  biedt u nu deze mogelijkheid op verschillende manieren:

Persoonlijk netwerk
Het persoonlijk netwerk biedt veel voordelen om op een toegankelijke manier in contact te komen met andere ondernemers en bedrijven uit de regio. Het streven naar verscheidenheid van branches is de absolute meerwaarde van Business Club Delfland. Reeds 40 bedrijven gingen u voor. Doel van de Business Club is: samenwerking stimuleren; door nieuwsgierig te zijn naar de ander, niet te denken in concurrenten maar elkaar versterken en ideeën uitwisselen. Om gezamenlijk mooie en leuke dingen te doen.

Evenementen
Business Club Delfland organiseert gedurende het jaar een aantal leuke en uitdagende evenementen.  Zo hebben wij bijvoorbeeld een eigen businesscompetitie waar alle leden, met een invite, van harte voor worden uitgenodigd om te strijden voor de eer. Met de mogelijkheid om aan te sluiten bij een goed verzorgd diner. Vanzelfsprekend hebben de Business Club leden ook de mogelijkheid om zelf als gastheer/vrouw op te treden tijdens een evenement, wanneer zij hun bedrijf of instelling willen presenteren.

Daarnaast zal er een jaarlijkse golfreis georganiseerd worden, waar we met een select gezelschap een heerlijk weekend samen in het buitenland verblijven.

Reclame-uitingen
Als Business Club lid krijgt u de mogelijkheid uw logo te plaatsen in de brasserie en op onze website (met link naar uw eigen site) daarnaast geeft ieder lidmaatschap een andere vorm van exposure: bijvoorbeeld uw logo op de tee-sign,  driving range, trap trede en cups.

Omdat er meer is dan golf alleen!!
Ook zal de businessclub buiten het golfen actief zijn. Met bijvoorbeeld het organiseren van culinaire thema-avonden, een avondje proeven en voornemens zijn er om bedrijfsbezoeken te organiseren, waarbij we een kijkje in andermans keuken kunnen nemen.

App

De Business Club app zorgt ervoor dat onze leden op de hoogte worden gebracht van de thema’s van deze meetings. Niet alleen golf gerelateerde onderwerpen komen aan de orde, maar ook andere maatschappelijk relevante kwesties kunnen dan besproken worden.

Als Business Club lid krijgt u de mogelijkheid om sport, sociaal en zakelijk te combineren.

Team Golfbaan Delfland verwelkomt u graag als lid van de Businessclub! Meer informatie of direct aanmelden kan via onderstaand formulier.

AANMELDFORMULIER