Activiteiten Business Club

Hieronder vindt u de activiteiten van onze Business Club. Exclusief voor leden van BC Delfland.

Donderdag 21 juni Tweede B2B wedstrijd 9 holes ‘Nieuwe Haring Happen’
Woensdag 11 april Eerste B2B wedstrijd met Japans diner
Dinsdag 30 januari  ‘TheSwitch: van sponsor naar BC-lid’

Alles stond klaar voor de eerste B2B wedstrijd op woensdag 11 april. De eerste spelers kwamen zich melden rond 13:30uur voor de 18 holes en twee uur later meldden zich ook de 9 holes spelers. De wedstrijd kaarten werden uitgedeeld om een Stableford wedstrijd te spelen. En als cadeautje kregen we prachtig golfweer.

Op het terras werden de uitgespeelde flights ontvangen met een borrelgarnituur, een biertje of glas wijn. Daar werden de scores geteld en er werd nog even genoten van het weer. Na de borrel verplaatsten wij ons naar de serre en konden wij aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel in Japanse sfeer.

Er werd wisselend gespeeld maar er is er altijd eentje die zijn/haar dag heeft, zo ook vandaag.           De Neary werd gewonnen door Herman Versteegh een invitee.  

1ste prijs 18-holes winnaar Ralph Sloterdijk van Hotel Johannes Vermeer  met 17 punten.                 1ste prijs 9-holes winnaar Henk- Jan Meere ook een invitee met maar liefst 40 punten.

En toen kwam het Japanse 3-gangen diner. Het was heerlijk, hulde aan chef kok Paul en zijn keukenbrigade.

 

Graag wil ik alle aanwezige businessleden bedanken voor hun komst en natuurlijk ook hun invitees, de Marshalls voor het starten  van de flights, de horeca voor hun fantastische inzet en sfeer verhogende aankleding en de keuken voor het heerlijke diner. 

Ik hoop dat het volgende keer weer net zo gezellig wordt! Noteer alvast in jullie agenda:

Woensdag 20 juni 2e B2B-wedstrijd Thema: Asperges