Medewerker Bar (M/V) Fulltime/Parttime

Wij zijn op zoek naar jou!

Golfbaan Delfland is de grootste Pay & Play golfbaan van Zuid-Holland, bestaande uit een 36-holes golfbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten, gelegen aan de A4 (naast Delft).

Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat onze bezoekers graag terugkomen. Wil jij niets liever dan onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Wij streven naar een zo hoog mogelijk niveau op het gebied van: kwaliteit, snelheid en vooral gastvrijheid. Presteer jij goed onder druk en heb jij snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zoeken wij jou! Solliciteer naar een plaats in ons gezellige en hardwerkende team!

MEDEWERKER BAR (M/V) – FULLTIME/PARTTIME

Als barman of – vrouw heb je een sleutelpositie in onze Brasserie. Voor het verzorgen van de dranken, het zorgen voor een goede mise- en place, het aan- en afsluiten van bierfusten en het altijd op orde houden van de bar draai jij je hand niet om. Achter de bar kom jij tot je recht en ben je als een vis in het water.

Wij vragen

Onze horecamedewerkers zijn klant- en servicegericht, initiatiefrijk, representatief, stressbestendig, enthousiast en zij steken graag de handen uit de mouwen. Verder spreek je vloeiend Nederlands en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Voor onze horeca functies heb je bij voorkeur minimaal 2 jaar horeca ervaring.

Wij bieden

De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen. Ideaal als je je werk wilt combineren met een studie, een andere parttime baan of als je juist veel wil werken in vakanties of weekenden bijvoorbeeld.

Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Tijdens je dienst wordt er goed voor je gezorgd. Je collega’s uit de keuken doen elke dag weer hun best om heerlijke personeelsmaaltijden te verzorgen en aan het einde van je dienst kun je genieten van een sluitdrankje met je collega’s. Je werkomgeving is ook nog eens groen, sportief en dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van de mooie golfsport en natuurlijk krijg je een marktconform salaris.

Zie jij jezelf al werken in onze drukke, gezellige Brasserie?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar Yvette Struijk via onderstaande button. Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je hiervan een bevestiging. Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken om ons team te versterken? Dan bellen wij je voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer direct!