Baan onderhoud

Werkzaamheden op Golfbaan Delfland

 

Dagelijkse werkzaamheden in de baan

Natuurlijk proberen we bij de dagelijkse werkzaamheden zoals het maaien van het gras en verzetten van tee-boxen en holes, zo veel mogelijk overlast voor u als golfer te vermijden.

 

Extra werkzaamheden in de baan: beluchten greens gele en rode lus vanaf 13 april

Vanaf dinsdag 13 april gaan we de greens van de gele en rode lus beluchten en voeding toevoegen.

We doen dit zodat de greens in de toekomst het water beter afvoeren en zuurstof en andere voedingsstoffen bij de wortels van het gras kunnen komen, zodat de greens er ook in de toekomst mooi vol en groen uitzien.

Wat merkt u er op korte termijn van? Visueel kunnen de greens er tijdelijk minder goed uitzien, zo wordt het donkerder op vaak belopen plekken. Omdat we kort na het beluchten de greens ook weer rollen, zal u spel er technisch niet onder leiden, en blijft de bal mooi rollen zoals u gewend bent.

 

Driving range klaar voor de toekomst maken vanaf 18 april 18:00 uur

Vanaf zondag 18 april vinden er een aantal dagen werkzaamheden plaats op de driving range. Deze werkzaamheden bestaan uit het repareren en verven van de hekken en netten, prikken en bezanden van de range en de aanleg van een nieuw ballentransport systeem.

Het prikken en bezanden van de driving range doen we om de driving range ook in de toekomst zo veel mogelijk open te kunnen houden.

Een van de grotere veranderingen van dit nieuwe systeem zal de ballen robot zijn welke over het veld rijd om ballen te verzamelen en het gras te maaien. Tevens worden alle transportbuizen vervangen. Door deze vernieuwing willen wij het aantal storingen en de hinder van onze medewerkers op de driving range verminderen. Tijdens de werkzaamheden zal de driving range op zondag 18 april vanaf 18:00 uur en op maandag 19 april tot 17:00 uur gesloten zijn. Daarna zal de driving range tijdens de werkzaamheden in ieder geval aan 1 kant open blijven.