55+ Toernooi

55+ Toernooi maandagochtend @Delfland 

Een keer per twee weken wordt er bij Golfbaan Delfland het 55+ toernooi georganiseerd. Er wordt afgewisseld met de Par 3 Challenge Course (55+ toernooi) en de Championship Course (55+ XL toernooi). 

Voor ieders veiligheid hanteren wij strikte coronamaatregelen. Klik hier voor meer informatie. 

Het is vooral geen wedstrijd maar een 1.5 meter afstand samenkomst voor de 55+golfers. De greenfee voor de PAR 3 Challenge Course (18 holes) bedraagt  € 15,00 en de greenfee voor 9-holes Championship Course bedraagt € 22.50. Greenfee aan de receptie in Golfshop Delfland betalen. Hier ontvangt u een startbewijs.

Er zullen geen scorekaarten worden uitgereikt en er worden dus ook geen score kaarten ingeleverd. Er zijn geen prijzen te winnen. We hebben ook geen inschrijvingstafel met Pum en Carla.

De spelregels gaan volgens de nieuwe coronaregels van de NGF. Houdt u zich vooral aan alle coronamaatregelen van Golfbaan Delfland. De startlijst wordt zoals gebruikelijk op de website van golfbaan Delfland gepubliceerd.

Heeft u nog vragen? Mail naar 55plus@delflandgolf.nl.

 

Dit fantastische en drukbezochte 55+-toernooi staat onder leiding van Theo Mulder, Ben Loof,  Carla Brandsen & Pum van der Helm. Vragen/opmerkingen? Mail ons!

Speeldata 2020

Spelreglement 55+ Toernooi

GOLFLESSEN EXCLUSIEF VOOR 55+’ERS. MELDT U NU AAN!